Nivea, Nagellack

NIVEAs nagellack "Calcium power" är jattebra. Googlade på vad kalcium gör med naglarna och överallt står det att det är en myt att det förbättrar nagelns hälsa, men mina naglar blir iaf hårdare av det här nagellacket och så sitter det bra och torkar fort. Super!

SARSCHA!

Pierre René, Läppglans

Hitta bra läppglans till bra pris!, bra när man vill kunna variera sig. Runt 40kronor kostar ett eller tre för 100kr på Lindex. Jag tycker det sitter bra och det finns massor av nyanser att välja mellan.
SARSCHA!

Cosmopolitan

Provade drinken Cosmopolitan i helgen, jättegod! Frisk, smak av citrus. Förstår varför det är favorit drinken i Sex and the city! Jag kanske är helt ute och alla redan provat den, men om inte så rekomenderas den, ett plus är ju att man får den i ett martiniglas!
SARSCHA!

Fortsättning på bladlöss besvär

Bladlössen verkar vara envisa, jag vet inte vad jag ska göra. Måste kanske köpa sån där spray för ohyra(?), hm. Har sprayat varje dag sen jag upptäckte dem. Men det är alltid någon som rör på sig..
SARSCHA!

Odla Apelsin

Odlade apelsin i somras, mitten på Juni. Planterade några kärnor i en kruka, vattnade och trädde över en 2liters påse med klippta hål. Planterade om dem och delade upp dem tre och tre i två krukor. Det sista kortet är taget idag.
SARSCHA!

Odla Avokado

Första gången jag odlar avokado, tog en himla tid innan det hände något. Efter ett tag när jag låtit de torka ur ordentligt och vattnat de några gånger tänkte jag slänga dem för att det inte hände något men så stack det upp små "stammar" eller vad man säger. Det tog några veckor innan de hände något och nu vårdar jag de ömt! De sista korten är tagna idag.
När man sätter kärnan i jord ska halva sticka upp (den spetsiga sidan uppåt). Sen är det bara att vattna och låta torka ur och upprepa det. Jag planterade i glasburkar, det blev för tätt så planterade om de i avklippta pet-flaskor som jag gjort hål i botten på. I den bruna krukan sticker det upp två "stammar" i en kärna, häftigt! (Det var påväg en tredje men den gick av..) Visste inte att det kunde växa fler ur en kärna!, ska bli kul att se hur det blir när de blir större. I den vita krukan till höger ramlade halva kärnan av när jag planterade om dem.
SARSCHA!

Bladlöss!

Skulle ge mina blommor lite omvårdnad idag, och en av dem hade fått bladlöss! Googleade på det och på flera ställen stod det att man kan spraya blomman med vatten blandat med någon droppe såpa. Så har sprayat dem nu, och alla andra blommor med, (fall dom skulle förflytta sig eller så!) hoppas på det bästa nu!!
SARSCHA!

Hårinpackning

Har hört talas om en hårinpackning när man har olivolja i håret (inte i hårbotten, flottigt!) och honung i topparna. Har inte provat det själv, kanske blir till kvällen, spännande!
SARSCHA!

Kesella-glass-smoothie!

2,5dl Kesella (en burk)
Florsocker
Frysta bär
Mixa Kesella med frysta bär, strö florsocker efter tycke o smak ställ i frysen en timme, redo att ätas!
Här har jag röda vinbär, kan rekommendera att ha lite vaniljsocker i om man har bär som är lite syrliga.
SMAKLIG GLASSTIME!
SARSCHA!

RSS 2.0